SCHIEDEL AS

SCHIEDEL SKORSTEINER AS er ett datterselskap til Schiedel AG som inngår i det multinasjonale Monier som er etablert i mer enn 40 land. Schiedel har siden 1996 levert piper til det norske markedet og er også representert med egne selskaper i de andre nordiske landene.

Med mer enn 60 års erfaring sitter vi med store kunnskaper om piper og nødvendig tilbehør. Schiedel er markedsleder og største leverandør av skorstein systemer over hele verden.


Schiedel AS

JØTUL

Varespekteret omfatter et stort sortiment av røykrør, underlagsplater, produkter for rehabilitering av skorsteiner samt tilbehør og pleiemidler til ildsteder og peiser.

En spesialitet i vårt produktspekter er emaljerte røykrør. Vi har lang erfaring med emaljering, en prosess som gir stål en uovertruffen holdbarhet. Vi startet med emaljering av skilt i 1965 og overførte etter hvert denne teknikken til røykrør. For å tilpasse oss et marked i stadig endring, arbeider vi kontinuerlig med å tilpasse og utvikle våre produkter til brukernes behov.

JØTUL ASA

EINAR STANGE

Helt siden starten i 1911 har murverk og murprodukter vært selve ryggraden for Einar Stange AS. Selskapet ble etablert av grosserer Einar Stange.

Dagens Einar Stange har også sitt tyngdepunkt i mur. Blant våre hovedmål er å inspirere til bruk av murverk i norske bygg og anlegg samt bidra til forskjønnelse av utemiljø. Kompetansen er satt i høysete og hos oss blir du betjent av medarbeidere som alle har lang bransje erfaring og/eller faglig utdannelse.


EINAR STANGE AS


DOVRE

Dovrepeisen verdens eldste peisprodusent - Helt siden 1933 har Dovre varmet det norske folk. Det startet med Dovrepeisen, som på rekordtid revolusjonerte hele peismarkedet. Nyskapningen hadde såkalt "konveksjons-oppvarming" - og den helt spesielle støpejernsinnsatsen gjorde det enkelt for folk flest å mure sin egen peis. Det i seg selv var en verdensnyhet.

Fra den spede begynnelsen med den første Dovrepeisen, har Dovre utviklet seg til en stor og moderne produksjonsbedrift med et av Europas største støperier. Her støpes også ovner og peiser for andre leverandører i varmemarkedet, i tillegg til et bredt utvalg av komponenter til annen industri.

DOVRE AS